Individuel terapi
_____________________

Vi kan alle opleve perioder i vores liv, hvor tilværelsen virker meningsløs eller uoverskuelig.

Vi kan opleve udfordringer i de tætte relationer eller generelt i vores kontakt med andre. Relationelle besværligheder dræner os for energi og hæmmer vores livskvalitet. Vi kæmper måske med lavt selvværd, dårlig samvittighed, usikkerhed eller ensomhed. Her kan psykoterapi hjælpe dig med at blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og støtte dig i at være dig selv sammen med andre.

Jeg har terapeutisk erfaring med behandling af bl.a.

• Angst
• Ensomhed
• Lavt selvværd
• Stress
• Usikkerhed som forælder eller generelt i livet
• Konflikter med familien

Nogle problemer slipper vi sjældent helt, men vi kan lære at leve med dem ved at undersøge dem og kaste lys på dem for så at finde nye måder at tage os af dem på. På den måde kan vi lære at handle mere hensigtsmæssigt, så vi oplever større glæde og tilfredshed med os selv og vores tilværelse.

Terapien foregår som samtaleterapi, hvor vi tager udgangspunkt i de udfordringer, du oplever. For at terapien kan blive vellykket, kræver det både åbenhed og mod til at sætte sin egen sårbarhed i spil. Det er mit ansvar som terapeut at skabe de fornødne rammer til dette. Som terapeut lægger jeg vægt på at lytte og møde dig med respekt, åbenhed og nærvær og hjælpe dig til at få indsigt i de følelser og mønstre, der kan være årsag til dine udfordringer.

Alt efter din problemstilling og dit behov kan den individuelle terapi suppleres med samtaler, hvor din partner eller en eller flere familiemedlemmer inddrages.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere