Om mig
_____________________

Psykoterapeut med speciale i par- og familieterapi samt traumeterapi

Familieterapeut 2012
• Emotionsfokuseret Parterapeut 2021
• SE© traumeterapeut 2019
• Folkeskolelærer 1986

 

Professionelle erfaringer

• Selvstændig psykoterapeut MPF siden 2017
• Familieterapeut på Skolerne i Snekkersten fra 2012 til 2017
• Viceinspektør og afdelingsleder i folkeskolen i 8 år
• Arbejdet med unge i mere end 30 år på ungdomsskoler og folkeskoler

 

Jeg er psykoterapeut MPF med speciale i familieterapi og eksamineret supervisor.

Jeg tilbyder individuel terapi, familieterapi, terapi til børn og unge, rådgivning til forældre og supervision. De vigtigste redskaber i mit arbejde er kontakt og nærvær. Som terapeut har jeg øje for, hvornår de enkelte problematikker udspiller sig i vores rum således, at vi får øje på dem her og nu.

At arbejde med fortiden er fint, men det er den rolle, problematikken spiller i dit liv nu, der er udgangspunktet for arbejdet. Sammen finder vi ud af, hvor den nutidige udgave af din problematik er, og hvordan den udspiller sig. På den måde er det lettere at bryde de mønstre, der er årsag til problematikken, så det er muligt at handle mere hensigtsmæssigt i fremtiden.

Jeg har hele mit liv arbejdet med børn og unge og deres forældre - I de seneste år som familieterapeut i en folkeskole, og siden 2017 udelukkende i min private praksis. Her hjælper jeg børn, unge og deres forældre med udfordringer som angst, tristhed og lavt selvværd – udfordringer, der hæmmer børnenes trivsel i skolen og familiens generelle trivsel.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og lever op til foreningens etiske retningslinjer og regler om tavshedspligt. For at jeg sikrer min fortsatte faglige og personlig udvikling, modtager jeg fast supervision.