Supervision
_____________________


Jeg er tilbyder fagpersonlig supervision til alle faggrupper, der har kontakt med mennesker i deres arbejdsliv. Supervisionen kan enten foregå individuelt eller i grupper.

Supervision er et vigtigt redskab, der giver mulighed for at reflektere over egen praksis og arbejdet med andre mennesker. På den måde er det med til at sikre din fortsatte fagpersonlige udvikling, trivsel og engagement.

Jeg tilbyder fagpersonlig supervision, hvor udgangspunktet for supervisionerne er en problemstilling fra dit arbejdsliv. Emnerne for supervisionen kan være meget forskellige – lige fra de svære dilemmaer af fagpersonlig karakter til usikkerhed om egen rolle og handlemønstre.

 

Gruppesupervision

Ved gruppesupervision er det vigtigt for mig at inddrage hele gruppen, så alle er aktive, og så den viden og erfaring, der er i gruppen, bliver sat i spil. Inden vi sætter et forløb i gang, vil jeg altid først mødes med jer og fortælle mere konkret om, hvordan jeg arbejder og høre hvilke forventninger, I har. Er vi enige i udgangspunktet, kan vi igangsætte et forløb, som planlægges et halvt år frem.

Jeg arbejder med gruppestørrelser på 3-5 personer.

Ønsker du mere information om et supervisionsforløb, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon

 

Forløb for nyuddannede lærere

Jeg kører i øjeblikket supervisions- og mentorforløb for nyuddannede lærere i samarbejde med supervisor og psykoterapeut Lise Kramer Schmidt. Vi starter grupper i januar og august.

Læs mere om forløbet i denne folder eller i dette blogindlæg